Lydlogoer – Soundbranding2019-07-15T15:19:03+00:00

Lydlogoer – Soundbranding

At anvende et unikt lydlogo i din virksomheds kommunikation kaldes sound branding – altså, hvor du positionerer dig i din kunders underbevidsthed og tager ejerskab for en bestemt lyd. Dit lydlogo bliver din ”auditive” identitet, som ved gentagelse på tværs af alle marketingplatforme brænder sig fast og understøtter din visuelle kommunikation.

Lydlogoer

Baserer du din marketing på video og radio – dvs. medier, hvor lyd indgår, bør det første, du gør, være at få komponeret et lydlogo. Du startede jo heller ikke din virksomhed uden at have et grafisk logo, vel?

Ønsker du eller din kunde et unikt lydlogo, er processen hos PROSPOT denne:

1. Møde med kunden. Agendaen er: Hvordan lyder af virksomheden? Ud fra virksomhedens mission og vision afklarer vi i fællesskab virksomhedens auditive identitet.

2. Lydlogo og underlægningsmusik komponeres og fremsendes til kunden i to versioner.

3. På baggrund af tilbagemelding fra kunden udfærdiges det endelige lydlogo sammen med underlægningsmusikken.

Herefter modtager I de færdige lydelementer klar til at anvende i radioreklamer, tv-reklamer, videofilm, på hjemmesiden, i telefon, etc.

Kontakt os for en dialog om lydlogoer.

Pakke 1

  • lydlogo
  •  30 sekunders underlægningsmusik, som starter og slutter med lydlogo
  • telefonventemusik
  • underlægning til videopræsentation

Pakke 2

  • lydlogo
  • 30 sekunders track, som starter og slutter med lydlogo
  • telefonventemusik
  • underlægning til videopræsentation
  • sang med to vers og omkvæd

Har I eller kunden andre ønsker til sammensætningen af lydelementer, giver vi gerne en uforpligtende pris på det. Det kunne fx være professionel speak til telefonsvarer, som passer til ventemusikken eller kortere/længere varianter af lydlogoer med underlægningsmusik (15 og 20 sek.).

Klippekort med fem forudbetalte lydlogoer

Er I et mediehus med mange kunder, kan I bestille og forudbetale fx fem lydlogoer – og spare penge. Køber I fem pakker får I 10% rabat ved forudbetaling og kan efterfølgende sælge disse til jeres kunder, hvorefter vi står klar til at hjælpe jeres kunder videre i processen.

Kontakt os for dialog og tilbud på lydlogoer

Kontakt os