Videospots2019-03-22T13:55:47+00:00

Videospots

Mangler du lidt nyt og lækkert til de sociale medier, hvor du promoverer dit firma? Så kan en kort video af animerede stillbilleder med professionel speak og lyd være en rigtig fin løsning. De videospots, vi producerer, kan også integreres på dit firmas hjemmeside.

Skab opmærksomhed på nettet med et videospot

Sådan laver vi et videospot

1. Budskabet fastsætter du sammen med tekstforfatter. Videoen kan være en imagevideo, en produktvideo eller en kampagne for et tilbud, du har lige nu.

2. Foto af produkt, virksomhed eller kunden, som bruger dit produkt, leverer du. Har du ingen foto, sender vi gerne en fotograf ud for at tage billedern. Billedernes kvalitet er helt afgørende for videoens kvalitet.

3. Manuskript (storyboard) udarbejder tekstforfatter, så du kan se rækkefølge af billederne og det, som siges sammen med billederne.

4. Godkendelse af manuskriptet sker af dig. Måske har du ønsker til ændringer.

5. Speaken sendes til speaker.

6. Videospottet produceres hos os.

7. Godkendelse af det endelige videospot med lyd og speak.

8. Levering af videospottet i høj opløsning – klar til at lægge på de sociale medier eller din hjemmeside.

Hvor lang tid tager det at producere?

Produktionstiden er ca. en uge – fra vi modtager opgaven, til du modtager det færdige videospot.

Hvem speaker?

Mange har ikke lyst til at stå foran kameraet. Med en produktion fra os, vælger du en professionel speaker til at speake for dig. Vi har et bredt udvalg af speakere, som du kan lytte til her. Finder du ikke en stemme, du kan lide, har vi kontakt med speakere, som kan bestilles fra opgave til opgave.

Hvad med foto?

Har du ikke selv foto, eller ønsker du at integrere levende videoklip i videospottet, sender vi gerne en fotograf eller en kameramand ud for at fotografere eller filme hos dig.

Kontakt os for pris eller abonnementaftale på 96 320 200 eller på kontakt@prospot.dk

Eksempler

Kontakt os for dialog og tilbud på lydlogoer

Kontakt os